Euro-tax Financial Zrt.

Közérdekű információk

Felügyeleti szerv
Az Euro-tax Financial Kft. a Magyar Nemzeti Bank jogelődje (Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete) által kiadott tevékenységi engedély alapján végzi a – felügyeleti nyilvántartásba vett – pénzügyi szolgáltatási tevékenységét. A Felügyeleti Nyilvántartás tartalmazza mindazon pénzügyi szolgáltatók adatait, melyeket a Magyar Nemzeti Bankról szóló 2013. évi CXXXIX. törvény a Magyar Nemzeti Bank (Cím: 1054 Budapest, Szabadság tér 8–9., Levélcím: Magyar Nemzeti Bank, 1850 Budapest, Telefon: +36 1 428-2600, továbbiakban: MNB) felügyelete alá rendel, illetve amelyek közzétételét más jogszabály előírja. A Felügyeleti nyilvántartás a https://felugyelet.mnb.hu/bal_menu/piaci_szereplok/kereso/kereses közvetítők weboldalon érhető el.

Szabályzatok
Üzletszabályzat
Panaszkezelési szabályzat

Nyomtatványok
Fogyasztói panaszbejelentő nyomtatvány
Adatkezelési nyilatkozat

Hirdetmények
Elszámolás és forintosítási információk »

Cégadatok
Cégnév: Euro-tax Financial Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
Rövidített cégnév: Euro-tax Financial Kft.
Székhely: 1042 Budapest, Munkásotthon u. 7. II. em. 6.
Központi ügyintézés helye: 1118 Budapest, Mányoki út 14. I/4/A.
Cégjegyzékszám: 01-09-919377
Adatkezelési nyilvántartási szám: …
Adószám: 14776953-2-41

Tisztelt Partnereink, Ügyfeleink!

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy a vírushelyzetre való tekintettel módosításra került a személyes ügyfélszolgálati rendünk.
Arra kérjük Önöket, hogy lehetőség szerint a személyes ügyintézés helyett használják e-mail és online ügyfélszolgálatunkat ügyeik intézésére!

I. Telefonos ügyfélszolgálatunk Hétfőtől Csütörtökig 9:00-tól 12:00-ig az alábbi elérhetőségen várja hívását:

+36 1 424 9091

II. Amennyiben az ügyintézéshez nélkülözhetetlennek érzi a személyesen történő megjelenést, kérjük, vegye figyelembe, hogy a személyes ügyintézés jelenleg csak előre egyeztetett időpontban lehetséges.

Időpont előjegyzésre a fentebb jelzett telefonos elérhetőségen van lehetősége.

Felhívjuk figyelmüket, hogy ügyfeleinket SZEMÉLYESEN FOGADNI KIZÁRÓLAG csak emailben vagy telefonon visszaigazolt időpont esetén tudjuk!

A koronavírus terjedésének megakadályozása érdekében nemcsak az otthoni megelőzés rendkívül fontos, hanem az is, hogy minimalizáljuk, csökkentsük a közösségekben való megfertőződés veszélyét, mind ügyfeleink, mind munkatársaink körében.

Az irodába történő belépéskor a kihelyezett kézfertőtlenítő, ill. az orrot és szájat eltakaró SZÁJMASZK használata kötelező

Kifejezetten kérjük, hogy a koronavírus terjedésének megelőzése és megakadályozása érdekében a személyes ügyfélszolgálaton történő egyeztetés helyett lehetőség szerint részesítse előnyben a telefonos ügyfélszolgálatot.